Hrušky v omáčce z portského vína

Suroviny

100 ml hustého bílého jogurtu
1/4 lžičky mleté skořice + svitky na ozdobu
4 lžíce hnědého cukru
30 g másla
4 oloupané hrušky
125 ml pomerančového džusu
70 ml portského vína

recept nemá fotografii

Postup

Jogurt smícháme se skořicí a lžící cukru. Dáme stranou. Velkou pánev rozehřejeme na středním plameni, přidáme máslo, zbylý cukr a hrušky a opékáme je 2 - 3 minuty z každé strany dozlatova. Poté přilijeme víno a pomerančový džus a vaříme dalších 5 minut.

Hrušky podáváme přelité omáčkou a s kopečkem jogurtu a svitkem skořice.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,325x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hrušky v omáčce z portského vína


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist