Ragů z hovězího srdce I.

Suroviny

750 g hovězího srdce
1 velká cibule (nebo 200 g pórku)
2 lžíce másla
2 lžíce rajského protlaku
sůl
mletý bílý pepř
mletá pálivá paprika
250 ml masového vývaru
2 lžíce hladké mouky
125 ml kyselé smetany
2 žloutky
2 lžíce nakrájené pažitky
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Srdce řádně vypereme, zbavíme všech zbytků krve, šlach a tuku. Takto očištěné a osušené maso nakrájíme na 4 cm velké kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, očištěný pórek na tenká kolečka a zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme srdce a při střední teplotě opékáme asi 5 minut. Rajský protlak smícháme s masovým vývarem a kořením a polovinou podlijeme maso. Dusíme pod pokličkou asi 1,5 hodiny, občas zamícháme a podléváme zbylým masovým vývarem. Nakonec ragú odstavíme ze sporáku, zahustíme smetanou, rozšlehanými žloutky a hladkou moukou.

Na talíři posypeme pažitkou. Podáváme s barevnými těstovinami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,201x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ragů z hovězího srdce I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist