Jehněčí špízy suvlaki

Suroviny

1,5 kg jehněčí kýty (pokrájené na kostičky)
100 ml olivového oleje
100 ml červeného vína
2 lžičky sušeného oregana
kůra a šťáva za 2 citronů
2 stroužky česneku (rozmačkané)
pepř
sůl
tzatziki (příp. bílý jogurt) k podávání
čerstvé snítky oregana
klínky citronu

recept nemá fotografii

Postup

Maso dáme do mísy, přidáme olej, víno, oregano, kůru i šťávu z citronů, česnek a pepř a vše dobře promícháme. Dáme na 5 hodin (ideálně přes noc), marinovat. Maso vyndáme z marinády a napícháme na 10 grilovacích jehlic, osolíme a 10 - 12 minut grilujeme. Podáváme s tzatziki (příp. jogurtem), posypané nasekaným oreganem a s klínky citronu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,283x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí špízy suvlaki


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist