Jehněčí špízy suvlaki

Suroviny

1,5 kg jehněčí kýty (pokrájené na kostičky)
100 ml olivového oleje
100 ml červeného vína
2 lžičky sušeného oregana
kůra a šťáva za 2 citronů
2 stroužky česneku (rozmačkané)
pepř
sůl
tzatziki (příp. bílý jogurt) k podávání
čerstvé snítky oregana
klínky citronu

recept nemá fotografii

Postup

Maso dáme do mísy, přidáme olej, víno, oregano, kůru i šťávu z citronů, česnek a pepř a vše dobře promícháme. Dáme na 5 hodin (ideálně přes noc), marinovat. Maso vyndáme z marinády a napícháme na 10 grilovacích jehlic, osolíme a 10 - 12 minut grilujeme. Podáváme s tzatziki (příp. jogurtem), posypané nasekaným oreganem a s klínky citronu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 413x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí špízy suvlaki


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist