Celerový nákyp

Suroviny

1 velký celer
2 lžíce slunečnicového oleje
sůl
pepř
300 ml zeleninového bujonu
velká hrst vlašských ořechů
100 g sýru s modrou plísní

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 190 °C. Celer oloupeme, rozčtvrtíme a každou čtvrtku pak nakrájíme na velmi tenké plátky. Plátky smícháme v misce s olejem, aby se obalily všechny kousky a pak je osolíme a opepříme. Vyskládáme je do zapékací mísy, zalijeme vývarem a pečeme 40 - 45 minut, pak posypeme nasekanými ořechy a posypeme rozdrobeným sýrem a pečeme asi 15 miut do křupava a zlatava.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,593x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Celerový nákyp


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist