Hřiby v pivním těstíčku

Suroviny

250 g hřibů
sůl
hladká mouka

TĚSTO:
100 g rozpuštěného másla
2 vejce (žloutky a bílky zvlášť)
250 g polohrubé mouky
250 ml piva
sůl
mletý pepř
tuk na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Hřiby očistíme a nakrájíme na plátky. Mírně je osolíme a obalíme v hladké mouce.

Do vychladlého másla zašleháme žloutky, mouku a pak přilijeme pivo, osolíme a opepříme. Pak vmícháme tuhý sníh z bílků. V hluboké pánvi rozpálíme tolik tuku, aby v něm mohly hříbky plavat. Pomocí vidliček kousky hub obalíme v těstíčku a opékáme v pánvi, hotové je odkládáme na papírové utěrky, aby odsály tuk.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,168x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hřiby v pivním těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist