Houbová paštika

Suroviny

50 g másla
2 šalotky (jemně nasekané)
1 nasekaný pórek
2 stroužky česneku
200 g hnědých žampionů (nasekaných najemno)
2 lžičky hrubozrnné hořčice
2 lžíce zakysané smetany
3 lžíce nasekaného tymiánu + na ozdobu
sůl
bageta k podávání
polníček nebo rukola

recept nemá fotografii

Postup

Máslo rozpustíme v pánvi, přidáme šalotky a chvíli je opékáme, pak vmícháme jemně nasekaný pórek a opékáme, aby zavadl a změkl. Poté vmícháme utřené stroužky česneku a po zhruba 2 minutách i jemně nasekané žampiony. Když jsou měkké, vmícháme hořčici i smetanu a společně prohřejeme.

Nakonec vmícháme tymián a dochutíme solí. Servírujeme na opečených plátcích bagety spolu s polníčkem či rukolou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,469x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Houbová paštika


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist