Hruškové koláčky se zázvorem a meduňkou

Suroviny

1 balení listového těsta
250 g měkkého tvarohu
2 cm čerstvého zázvoru
dle chuti meduňka
250 g Lučiny
hruškový kompot
1 lžíce citronové šťávy

recept nemá fotografii

Postup

Kompot slijeme a hrušky necháme okapat. Nakrájíme na kostičky, smícháme s nastrouhaným zázvorem, citronovou šťávou a nasekanou meduňkou. Listové těsto necháme trošku povolit při pokojové teplotě a rozválíme ho. Nakrájíme na obdélníčky cca 7x15 cm a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Okraje trochu přihrnmeme, aby tvarohová směs nevytékala. Střed několikrát propíchneme vidličkou.

Prošleháme tvaroh s lučinou a přidáme větší polovinu hrušek bez nálevu. Směsí plníme koláčky a ozdobíme na povrchu zbývajícími hruškami. Pečeme 20 minut do zezlátnutí v troubě rozehřáté na 180 °C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,480x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hruškové koláčky se zázvorem a meduňkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist