Rybí filety v sušené šunce se zeleninou
Suroviny
800 g filet z bílé ryby
6 ks šalotek
olivový olej
100 ml bílého vína
1 lžíce másla
100 g sušené šunky
2 mrkve
2 stroužky česneku
sůl
pepř
1 lžička francouzské hořčice

Postup
Rybu opláchneme a osušíme. Mrkev, šalotku a česnek oloupeme. Mrkev nakrájíme na kousky, šalotku rozčtvrtíme a česnek rozsekáme najemno. V pánvi rozehřejeme olej a zeleninu orestujeme. Pak ji zalijeme bílým vínem a ochutíme solí a pepřem. Krátce podusíme a nakonec přidáme lžíci másla.
Filety osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zabalíme do plátků sušené šunky. Zabalenou rybu opečeme na rozehřátém oleji a podáváme se zeleninou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,409x
Komentáře receptu Rybí filety v sušené šunce se zeleninou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!