Slaný štrůdl
Suroviny
1 listové těsto
65 g rajčatového protlaku
200 g šunky
200 g plátkového sýra
200 g balkánského sýra (rozdrobeného)
lístky bazalky
1 vejce rozšlehané
sezamová semínka

Postup
Těsto rozválíme. Nejdříve ho natřeme protlakem, poklademe šunkou, potom oběma druhy sýra. Dáme lístky bazalky. Závin srolujeme, potřeme vejcem, posypeme sezamem a pečeme dozlatova asi 20 minut při teplotě 180 °C.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,987x
Hodnocení receptu:
7.00 (počet: 1)
7.00
1
10

Komentáře receptu Slaný štrůdl
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!