Špenátový nákyp I.

Suroviny

250 g širokých nudlí
500 g čerstvého špenátu
2 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce oleje
500 g mletého hovězího masa
3 lžíce rajského protlaku
250 g tvrdého plátkového sýra
sůl
mletý černý pepř
tuk na vymaštění mísy

recept nemá fotografii

Postup

Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme a necháme okapat. Cibuli a česnek očistíme a nadrobno nakrájíme. Na větší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibulku, dokud nezesklovatí. Přidáme česnek a mleté maso. Směs dle chuti osolíme a opepříme. Opékáme asi 5 minut, přidáme rajský protlak, očištěný špenát a dusíme doměkka.

Do vymaštěné zapékací mísy rozložíme polovinu těstovin, navrstvíme polovinu masovo-špenátové směsi a obložíme několika plátky sýra. Postup opakujeme do vyčerpání surovin. Dáme do vyhřáté trouby na 180 °C a zapečeme dozlatava.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,429x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špenátový nákyp I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist