Pečený kapr s česnekovou omáčkou
Suroviny
4 porce kapra
80 g oleje
sůl
pepř
citron
2 stroužky česneku
petrželka
40 g hladké mouky
1 žloutek

Postup
Kapra osolíme, obalíme v mouce a po obou stranách osmažíme dozlatova. Přendáme na talíř a uložíme na teplé místo. Ve zbylém tuku osmahneme nasekaný česnek, petrželku, přidáme zbylou mouku a když zežloutne, zředíme jí sklenkou osolené vody. Dobře rozmícháme a provaříme.
Omáčku necháme prochladnout a potom do ní vmícháme žloutek, zakápneme citronem a vyšleháme, dokud nebude mít konzistenci jako majonéza. Hotovou omáčkou přelijeme rybí porce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,380x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Pečený kapr s česnekovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!