Pařížské kostky

Suroviny

440 ml polohrubé mouky
440 ml moučkového cukru
110 ml oleje
220 ml vlažného mléka
3 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
3 vejce

KRÉM:
2 smetany ke šlehání (33%)
2 čokolády Ledové kaštany

recept nemá fotografii

Postup

Den dopředu si uděláme krém: Svaříme smetany s nalámanými ledovými kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice ztuhnout do druhého dne. Druhý den uděláme těsto - ušleháme vejce s cukrem, poté přidáme ostatní suroviny. Dáme péct do trouby na 160 °C, dokud není těsto upečené. Jakmile buchta zchladne, vyšleháme do tuha na krém na nejvyšším stupni a natřeme krém na buchtu. Povrch můžeme posypat strouhanými ořechy nebo čokoládou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,700x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pařížské kostky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist