Vepřová panenka s fíkovou omáčkou
Suroviny
400 g vepřové panenky
sůl
pepř
slunečnicový olej
120 g čerstvých fíků
30 g másla
1/2 citronu

Postup
Maso nakrájímne na dvoucentimetrové plátky, osolíme a opepříme. Pánev rozpálíme s pár kapkami oleje a maso zprudka opečeme na jedné straně. Otočíme, přidáme fíky, které jsme nakrájeli na čtvrtky, po 2 minutách podlijeme troškou vody, přidáme kousek másla a vymačkanou šťávu z citronu.
Podáváme se šťouchanými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,235x
Komentáře receptu Vepřová panenka s fíkovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!