Ledová horká čokoláda
Suroviny
200 ml smetany ke šlehání
1 lžička kukuřičného škrobu
50 g tmavé čokolády s pomeranči
30 ml pomerančového likéru
čokoládová zmrzlina

Postup
V malém kastrůlku rozehřejeme smetanu se škrobem. Přidáme čokoládu a zahříváme do rozpuštění čokolády. Do sklenek rozdělíme likér, zalijeme horkou čokoládou. Ozdobíme kopečky zmrzliny a podáváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 914x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ledová horká čokoláda
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!