Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou
Suroviny
500 g rajčatového pyré
2 stroužky česneku (prolisované)
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce worcesterské omáčky
3 lžíce medu
1 kg malých vepřových žebírek

Postup
Troubu předehřejeme na 200°C.
V míse smícháme prvních pět surovin. Žebra rozsekáme na porce a důkladně je obalíme marinádou. Plech vyložíme pečícím papírem, rozložíme na něj žebra, zakryjeme alobalem a pečeme 35 minut. Potom odkryjeme a za občasného obracení pečeme ještě 45 - 60 minut, až bude maso propečené a marináda hustá a lepkavá.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,525x

Komentáře receptu Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!