Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou

Suroviny

500 g rajčatového pyré
2 stroužky česneku (prolisované)
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce worcesterské omáčky
3 lžíce medu
1 kg malých vepřových žebírek

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 200°C.

V míse smícháme prvních pět surovin. Žebra rozsekáme na porce a důkladně je obalíme marinádou. Plech vyložíme pečícím papírem, rozložíme na něj žebra, zakryjeme alobalem a pečeme 35 minut. Potom odkryjeme a za občasného obracení pečeme ještě 45 - 60 minut, až bude maso propečené a marináda hustá a lepkavá.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,465x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist