Bruschetty s rajčatovou salsou a sýrem Tartare
Italskou variaci na obložené křupavé bagetky s rajčaty dotáhnete k dokonalosti s drobnou sýrovou obměnou.
Suroviny
2 balení sýra Tartare Apérifrais Itálie
2 malé bagety na bruschetty
olej na smažení
250 g cherry rajčátek
3 jarní cibulky
hrst bazalky
olivový olej na zakápnutí
sůl a pepř

Postup
Bagety nakrájejte na plátky a osmažte na oleji z obou stran do zlatova. Osušte je od přebytečného oleje. Jarní cibulku nasekejte na drobno a smíchejte spolu s na malé kostičky nakrájenými cherry rajčátky. Přidejte nasekanou bazalku, zakápněte olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem. Bruschetty ozdobte rajčatovou salsou a sýrem Tartare Apérifrais Itálie.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,228x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bruschetty s rajčatovou salsou a sýrem Tartare
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!