Pomalá kachna

Suroviny

kachna
sůl
kmín
med

ukázka receptu Pomalá kachna
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pomalá kachna
Posunout vpravo

Postup

Kachnu omyjeme, zbavíme zbytku peří, osušíme, dobře prosolíme zevnitř i zvenku a okmínujeme. Položíme ji do pekáče prsíčky nahoru, nepodléváme a pekáč přiklopíme poklicí nebo vrchním pekáčem. Dáme do studené trouby a zapneme na 140 °C. Pečeme 4 hodiny bez otvírání trouby. Po této době kachnu potřeme medem smíchaným s trochou výpeku a dopékáme už v odkrytém pekáči 30 minut dozlatova, kachna bude měkká, bude mít křupavou kůži a dostatek vypečeného tuku a šťávy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,637x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 6) 10.00 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomalá kachna


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist