Pomalá kachna

Suroviny

kachna
sůl
kmín
med

ukázka receptu Pomalá kachna
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pomalá kachna
Posunout vpravo

Postup

Kachnu omyjeme, zbavíme zbytku peří, osušíme, dobře prosolíme zevnitř i zvenku a okmínujeme. Položíme ji do pekáče prsíčky nahoru, nepodléváme a pekáč přiklopíme poklicí nebo vrchním pekáčem. Dáme do studené trouby a zapneme na 140 °C. Pečeme 4 hodiny bez otvírání trouby. Po této době kachnu potřeme medem smíchaným s trochou výpeku a dopékáme už v odkrytém pekáči 30 minut dozlatova, kachna bude měkká, bude mít křupavou kůži a dostatek vypečeného tuku a šťávy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,936x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.90 (počet: 10) 8.90 10 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomalá kachna


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist