Vodácký Tuplákový HermBurger
Suroviny
1 balení Sedlčanský Tuplák s pepřem
2 bulky
1 rajče
1 červená cibule
pevnější alobal
Postup
Nejprve Sedlčanský Tuplák vyjměte z obalu. Hermelíny potřete trochou oleje a zabalte do alobalu. Vložte je na rozpálený gril.
Cibuli nakrájejte na kolečka a opečte na grilu. Housku rozkrojte napůl a také ji dejte na gril rozpéct. Když je vše ugrilované, je čas sestavit hermburger.
Na spodní́ část bulky dejte ogrilovaný Tuplák, na něj kolečko rajčete, opečenou cibulku a vše přiklopte horní částí bulky.
NÁŠ TIP: Ogrilovanou housku potřete hořčicí, kečupem nebo barbecue omáčkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,270x
Komentáře receptu Vodácký Tuplákový HermBurger
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!