Čevapčiči II

Suroviny

500 g mletého masa vepřové a hovězí půl na půl
1 větší cibule
1 polévková lžíce mleté sladké papriky
sůl, pepř
mletý pepř
případně stroužek česneku
olej nebo sádlo na smažení

Na oblohu:
plátky rajčete a cibule
tatarka nebo kečup
hořčice

ukázka receptu Čevapčiči II (z mobilní aplikace pro Android)
Posunovut vlevo
ukázka receptu Čevapčiči II (z mobilní aplikace pro Android)
Posunout vpravo

Postup

Mleté maso smícháme s najemno nakrájenou cibulí, mletou paprikou, solí, pepřem a případně s prolistovaným česnekem a uděláme válečky cca 2-3 cm tlusté. Válečky dáme na rozehřátý olej nebo sádlo (ne rozpálený příliš - musí být ze všech stran stejnoměrně opečené), orestujeme ze všech stran, zakápneme lžící vody a hned vypneme. Voda má omastkem jen probublat, a ne stříkat. Mezitím ozdobíme talíř hořčicí, tatarkou, krájenou cibulí, rajčátky. Čevabčiči podáváme s vařenými brambory nebo hranolky a podléváme šťávičkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 123x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čevapčiči II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist