Sladký šmorn
Suroviny
1/4 kg krupice
1 rohlík
skořice
rozinky
cukr
máslo
voda

Postup
Krupičku osmažíme dozlatova, zalijeme vodou a necháme po zamíchání pod poklicí zapařit - krupička musí objemově nabýt na dvojnásobek, poté přidáme rohlíky nakrájené na kostičky, skořici, cukr a máslo podle chuti.
Podáváme s ovocným čajem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 8,455x
Hodnocení receptu:
7.29 (počet: 7)
7.29
7
10

Komentáře receptu Sladký šmorn
anonym: | Tuesday, February 12, 2008 |
Za mích dětských let,jsem měla hrozně ráda šmorn u mé babičky,ale ta ho dělala z litého těsta trochu husčí,než na palačinky ,nalila ho do pekáčku dobře vymazaného a dala péct,když se těsto začalo jakoby srážet,lžící ho rozdělala to se během pečení dělalo několikrát ,pokud těsto nebylo pěkně opečené ,ze všech stran.K tomu jsme mívali kompot.To byla baš.............a!!!!! |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!