Dýňový salát

Suroviny

dýně Hokkaidó
cibule
kyselá okurka
jablko
vejce
zakysaná smetana
lák od okurek
sůl, pepř

ukázka receptu Dýňový salát (z mobilní aplikace pro Android)
Posunovut vlevo
ukázka receptu Dýňový salát (z mobilní aplikace pro Android)
Posunout vpravo

Postup

Dýni důkladně omyjeme a vyčistíme kartáčkem nebo okrájíme slupku, rozkrojíme na čtvrtiny, vydlabeme, a dáme ji na cca 25 minut při 150° C předpéct v troubě lehce přetřenou olivovým olejem. Dýně nesmí být příliš měkká, raději ji během pečení píchnutím vidličky občas kontrolujeme. Pak ji nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Jablko a okurku také nakrájíme na kousky. Natvrdo uvařené vejce pokrájíme na kousky. Vše smícháme, spojíme zakysanou smetanou a ochutíme lákem z okurek. Podle chuti osolíme a opepříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,231x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 1) 0.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dýňový salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist