Rybí vývar se zeleninou a bylinkovými šneky
Suroviny
1 hlava kapra
200 g kořenové zeleniny (petržel, celer, mrkev)
sůl
petrželová nať
kopr
1 vejce
150 g hladké mouky

Postup
Hlavu zryby a zeleninu očistíme, vložíme do 1,5 l studené vody, osolíme a asi 1 hodinu pomalu vaříme.
Z mouky a jednoho vejce připravíme nudlové těsto, vyválíme tenký plát, posypeme koprem a petrželkou nakrájenou nadrobno. Plát svineme jako závin, utáhneme, zabalíme do potravinové fólie a uvaříme. Vývar scedíme, přidáme nakrájenou zeleninu a nakrájená kolečka z nudlového těsta. podle chuti dosolíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 3,133x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 2)
9.00
2
10

Komentáře receptu Rybí vývar se zeleninou a bylinkovými šneky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!