Rybí vývar se zeleninou a bylinkovými šneky

Suroviny

1 hlava kapra
200 g kořenové zeleniny (petržel, celer, mrkev)
sůl
petrželová nať
kopr
1 vejce
150 g hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Hlavu zryby a zeleninu očistíme, vložíme do 1,5 l studené vody, osolíme a asi 1 hodinu pomalu vaříme.
Z mouky a jednoho vejce připravíme nudlové těsto, vyválíme tenký plát, posypeme koprem a petrželkou nakrájenou nadrobno. Plát svineme jako závin, utáhneme, zabalíme do potravinové fólie a uvaříme. Vývar scedíme, přidáme nakrájenou zeleninu a nakrájená kolečka z nudlového těsta. podle chuti dosolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,594x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí vývar se zeleninou a bylinkovými šneky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist