Celerový salát

Suroviny

500 g celeru
0,5 dl bílého vinného octa
provensálské koření
3 dl vody
300 g brambor uvařených ve slupce
2 lžíce plněných zelených oliv

ZÁLIVKA:
4 lžíce olivového oleje
mletý bílý pepř
1 lžička cukru
1 lžička soli
3 červené cibule

recept nemá fotografii

Postup

Celer očistíme, nakrájíme na sloupky a 15 minut vaříme ve 3 dl vody s octem, solí a provensálským kořením. Potom scedíme a necháme okapat. Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka, zalijeme vařícím nálevem a necháme vychladnout. Do mísy dáme celer, brambory nakrájené na kostky, cibuli i s nálevem, olivy nakrájené na kolečka a promícháme. Na chladném místě necháme 60 minut.

Zálivka: ocet, olej, pepř, cukr a sůl necháme přejít varem, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a promícháme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,264x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Celerový salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist