Žitnošpaldový chléb
Suroviny
1 hrnek hladké mouky
1 hrnek žitné chlebové mouky
1 hrnek celozrnné špaldové mouky
1 balíček sušeného droždí
400 ml vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce octa
1 lžička cukru
2 lžičky soli
1 lžička chlebového koření
1 lžička kmínu
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Do pečící nádoby dáme vodu, olej, ocet, přidáme hladkou, žitnou a špaldovou mouku, do rohů sůl a cukr, doprostřed droždí.
Program č. 1 Klasik, barva tmavá, velikost II.
Po zapípání přidáme kmín a chlebové koření.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Alen,
Zobrazeno 2 837x
Hodnocení receptu:
8,75 (počet: 4)
8,75
4
10
![Počet hodnotících uživatelů: 4 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Žitnošpaldový chléb
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!