Překvapení v alobalu

Suroviny

sklenice bílého sterilovaného zeli Znojmia
Na 1 osobu:
1 plátek uzeného
3 střední brambory
plátek másla
sůl, pepř, kmín
olej na vymazání alobalu
alobal

recept nemá fotografii

Postup

Alobal nastříháme na větší obdélníky a pomažeme olejem. Brambory nakrájíme na plátky a polovinu jich poklademe na alobal, osolíme, opepříme. Přidáme hrst zelí, okmínujeme, na něj položíme plátek uzeného a jako poslední vrstvu brambory, které osolíme a opepřime. Navrch dáme plátek másla a vše pevně zabalíme do balíčku. Lépe je dát alobalu 2 vrstvy. Balíčky položíme na plech a pečeme v troubě cca 45 minut při 200°C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,197x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.43 (počet: 7) 9.43 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Překvapení v alobalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist