Překvapení v alobalu
Suroviny
sklenice bílého sterilovaného zeli Znojmia
Na 1 osobu:
1 plátek uzeného
3 střední brambory
plátek másla
sůl, pepř, kmín
olej na vymazání alobalu
alobal
Postup
Alobal nastříháme na větší obdélníky a pomažeme olejem. Brambory nakrájíme na plátky a polovinu jich poklademe na alobal, osolíme, opepříme. Přidáme hrst zelí, okmínujeme, na něj položíme plátek uzeného a jako poslední vrstvu brambory, které osolíme a opepřime. Navrch dáme plátek másla a vše pevně zabalíme do balíčku. Lépe je dát alobalu 2 vrstvy. Balíčky položíme na plech a pečeme v troubě cca 45 minut při 200°C.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Alen,
Zobrazeno 4,433x
Komentáře receptu Překvapení v alobalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!