Tatarský biftek z lososa

Suroviny

200 g čerstvého lososa
50 g cibule
koření na ryby
worcesterová omáčka
kapary
sůl
cayenský pepř
žloutek (není podmínkou)
citrónová šťáva
olivový olej
estragon

recept nemá fotografii

Postup

Filé z lososa zbavíme kostí a rozsekáme na drobné kousky. Oloupanou cibuli a kapary nakrájíme nadrobno, smícháme s lososem a přidáme žloutek. Dměs podle chuti osolíme, opepříme, ochutíme kořením na ryby, worcesterem, přidáme olej a zakápneme citrónovou šťávou.
Podáváme s toasty.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,300x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.38 (počet: 8) 8.38 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tatarský biftek z lososa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist