Tatarský biftek z lososa
Suroviny
200 g čerstvého lososa
50 g cibule
koření na ryby
worcesterová omáčka
kapary
sůl
cayenský pepř
žloutek (není podmínkou)
citrónová šťáva
olivový olej
estragon

Postup
Filé z lososa zbavíme kostí a rozsekáme na drobné kousky. Oloupanou cibuli a kapary nakrájíme nadrobno, smícháme s lososem a přidáme žloutek. Dměs podle chuti osolíme, opepříme, ochutíme kořením na ryby, worcesterem, přidáme olej a zakápneme citrónovou šťávou.
Podáváme s toasty.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 7,300x

Komentáře receptu Tatarský biftek z lososa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!