Tatarský biftek z lososa
Suroviny
200 g čerstvého lososa
50 g cibule
koření na ryby
worcesterová omáčka
kapary
sůl
cayenský pepř
žloutek (není podmínkou)
citrónová šťáva
olivový olej
estragon
Postup
Filé z lososa zbavíme kostí a rozsekáme na drobné kousky. Oloupanou cibuli a kapary nakrájíme nadrobno, smícháme s lososem a přidáme žloutek. Dměs podle chuti osolíme, opepříme, ochutíme kořením na ryby, worcesterem, přidáme olej a zakápneme citrónovou šťávou.
Podáváme s toasty.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 7,438x
Hodnocení receptu:
8.38 (počet: 8)
8.38
8
10
Komentáře receptu Tatarský biftek z lososa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!