Kuřecí stehna v rumové marinádě

Suroviny

8-12 kuřecích stehen
2 zelené papriky
200 ml rumu
hladká mouka
1-2 vejce
asi 80 g kokosouvé moučky
200 ml smetany
2 lžíce kečupu
1 citrón
šťáva z 1/2 citrónu
1 cibule
2 stroužky česneku
1 feferonka
sůl
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Očištěnou zeleninu nakrájíme, spolu se stehny dáme do mísy, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, zalijeme rumem a necháme přes noc marinovat. Druhý den dáme stehna odkapat, pak je protáhneme hladkou moukou, rozšlehaným vejcem a obalíme v kokosové moučce. Pomalu je smažíme ve vštší vrstvě horkého oleje nebo fritujeme. Zeleninu s rumovým nálevem asi 10 minut na mírném ohni povaříme, pak zchladlou rozmixujeme a dáme zpět do kastrolu. Přilijeme smetanu a ještě asi 5 minut povaříme. Odstavíme z ohně a zašleháme kečup.
Stehna na talíři obložíme plátky citrónu a namáčíme do husté omáčky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,837x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí stehna v rumové marinádě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist