Grilovaná vepřová žebírka
Suroviny
1 kg vepřových žebírek nebo kotlet
2 lžíce oleje
2 lžíce bílého vína
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce citronové šťávy
pár stroužků česneku
špetka glutasolu
3 lžíce bylinek (balazla, estragon, petrželka)
pepř
sůl

Postup
Žebírka naklepeme a marinujeme aspoň 3 hodiny ve směsi, kterou jsme připravili spojením výše uvedených přísad. Potom pomalu asi půl hodiny grilujeme. Jako přílohu podáváme chléb.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,863x
Hodnocení receptu:
8.50 (počet: 6)
8.50
6
10

Komentáře receptu Grilovaná vepřová žebírka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!