Katův šleh
Suroviny
500 g vepřové plece
2 lžíce Hery
2 cibule
2 feferonky
1 malý kečup
sůl
pepř
sádlo

Postup
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na půlkolečka, feferonky na menší kousky. Do horkého sádla vložíme maso a zprudka opékáme asi tak 10 min. Pak osolíme a opepříme. Přidáme cibuli a když je napůl měkká, přidáme i feferonky. Opekáme asi 5 min a poté do masa vlijeme celý malý kečup, pořádně prohřejeme a můžeme podávat s chlebem, hranolkama nebo bramborama.
Dle chuti lze přidat společně s feferonkama i houby nebo nakládané papričky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 9,389x
Hodnocení receptu:
6.67 (počet: 18)
6.67
18
10

Komentáře receptu Katův šleh
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!