Filé z tresky s rajčaty

Suroviny

450 g filé z tresky
6 rajčat
1 cibule
1 konzerva žampiónů
15 g koření na ryby
15 g sladké papriky
½ lžičky bílého mletého pepře
1 hrnek hladké mouky
½ hrnku olivového oleje
5 lístků bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Osušenou, rozmraženou rybu obalíme ve směsi z mouky, papriky a pepře. Na pánvi rozehřejeme olej a rybu v něm po obou stranách asi 3 minuty opékáme. Pak jí z pánve vyndáme a do výpeku dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka a osmažíme jí. Slijeme žampióny a přidáme je k cibuli. Nálev ze žampiónů si schováme.

Z pánve slijeme přebytečný olej, na směs dáme opečenou rybu a podlijeme jí nálevem ze žampiónů. Přidáme koření na ryby a dusíme 10 minut. Případně podléváme vodou. Ke konci dušení přidáme rajčata, která jsme nakrájeli na kolečka a necháme 5 minut dodusit.
Na talíři ozdobíme nasekanou bazalkou.

Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 542x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filé z tresky s rajčaty


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist