Pstruzi zapečení v zeleninové rýži

Suroviny

4 filety ze pstruhů
250 g dlouhozrnné rýže
sáček mražené zeleninové směsi s brokolicí
150 g sýra
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce másla
2 lžíce oleje
2 rajčata
šťáva z jednoho citronu
drcený pepř
sůl
svazek zelené petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Rybu pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Rýži uvaříme dle návodu na obalu. Mraženou zeleninu dáme do vařící vody, povaříme 2 minuty a scedíme, poté smícháme s uvařenou rýží a polovinou nastrouhaného sýra. Osolíme a narovnáme do máslem vymazané zapékací mísy.

Rybu obalíme v mouce smíchané se solí, pepřem a nasekanou petrželkou a z obou stran je opečeme na směsi másla a oleje. Potom je rozložíme do zapékací mísy na rýžovou směs, proložíme plátky rajčat, posypeme zbylým strouhaným sýrem a zapékáme v předehřáté troubě 15 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 690x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruzi zapečení v zeleninové rýži


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist