Hovězí vývar

Suroviny

800 g předního hovězího masa s kostí
100 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso dobře omyjeme a zalijeme studenou vodou. Osolíme a pomalu vaříme 3 hodiny. Půl hodiny před koncem vaření přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a celou oloupanou cibuli a necháme dovařit. Po uvaření vyndáme maso a vývar přecedíme.

Do vývaru můžeme přidat uvařené těstoviny, játrové knedlíčky atd.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 212x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí vývar


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist