Pařížská šlehačka I.

Suroviny

0,5 smetany ke šlehání
40 g kakaa
50 g cukru krupice

recept nemá fotografii

Postup

Za stálého míchání přivedeme suroviny k varu. Potom necháme za občasného zamíchání směs vychladit. Dáme do ledničky asi na 6 hodin (nesmí zmrznout!) a před použitím ušleháme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 509x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 1) 6,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pařížská šlehačka I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist