Kapří špízy s bazalkovou omáčkou I.

Suroviny

600 g vykostěných filetů z kapra
citrónová šťáva
2 červené cibule
150 g žampionů
2 červené papriky
200 g bílého jogurtu
hrst nasekané čerstvé bazalky
4 lžíce oleje
mletý bílý pepř
sůl
mletý černý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Filety pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, nakrájíme na kostky a necháme chvíli odležet. Cibule oloupeme, rozkrojíme a rozebereme na plátky. Žampiony nakrájíme na čtvrtinky, papriky na kostičky.

Na špejle střídavě napichujeme kapra, cibuli, papriky a žampiony. Špízy opečeme na pánvi na oleji, potom přendáme do pekáčku a dopečeme 10 – 15 minut při 190 °C. Podáváme s jogurtovým dipem (dip: jogurt smícháme s bazalkou, solí a pepřem).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 798x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapří špízy s bazalkovou omáčkou I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist