Čokoládová bublanina

Suroviny

180 g polohrubé mouky
100 g strouhané čokolády na vaření
3 vejce
sůl
1/2 prášku do pečiva
vanilkový cukr
100 g moučkového cukru
150 g letního ovoce
100 g bílé čokolády
máslo na vymazání

recept nemá fotografii

Postup

Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevného sněhu, potom do něj postupně přidáváme střídavě moučkový cukr, žloutky a mouku s práškem do pečiva a strouhanou čokoládou.
Těsto nalijeme do máslem vymazané formy na biskupský chlebíček, přidáme polovinu ovoce a pečeme při teplotě 175 °C zhruba 20 minut. Chlebíček vyklopíme na mřížku a vychladlý ho ozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou a zbylým ovocem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 417x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 2,00 (počet: 1) 2,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čokoládová bublanina


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist