Knedlíčky v marcipánu a pistáciích

Suroviny

NA KNEDLÍČKY:
400 g marcipánové hmoty
moučkový cukr
3 lžíce jahodové marmelády
8 velkých jahod
50 g nastrouhaných nesolených pistácií (příp. kokosu)
zelené potravinářské barvivo

JAHODOVÁ OMÁČKA:
250 g zralých jahod
2 lžíce cukru (příp. vanilkového cukru)

recept nemá fotografii

Postup

Marcipánovou hmotu důkladně propracujeme na ploše poprášené cukrem. Rozdělíme jí na 8 kousků. Z každého vytvarujeme placku. Pak zahřejeme marmeládu. Očištěné jahody pak pomocí štětečku potřeme zahřátou marmeládou a každou porci zabalíme do kousku marcipánu.

Jahodové knedlíčky znovu potřeme marmeládou a obalíme je v pistácicíh nebo kokosu obarveném nazeleno. Zbylý marcipán obarvíme také nazeleno a vytvarujeme lístečky. Jahory určené na omáčku očistíme, rozmixujeme a přisladíme. Připravené knedlíčky rozdělíme po dvou na talířky. Doplníme je trochou jahodové omáčky a dozdobíme lístečky vytvarovanými z marcipánu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 908x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Knedlíčky v marcipánu a pistáciích


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist