Cuketová omáčka

Suroviny

1 malá cuketa
3 stroužky česneku
trochu oleje
sůl, pepř
trochu octa
2 lžíce majolky

recept nemá fotografii

Postup

Cuketu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Česnek oloupeme a prolisujeme do cukety, přidáme olej, osolíme a opepříme. Duchutíme octem a majolkou a vše promícháme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 492x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,20 (počet: 5) 7,20 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cuketová omáčka

Zdena: středa 24. listopadu 2010
Syrová cuketa je ke konzumaci vhodná - zejména mladé plody. Je výborná pro hubnutí a detoxikaci organismu - např. nakrájená na jemné plátky doplněná několika kapkami olivového oleje.
Demon: středa 24. listopadu 2010
Myslím, že se syrová cuketa nemá jíst....měla by se tepelně upravit...do tohohle rozhodně nejdu, protože cuketa není okurka.
anonym: středa 16. dubna 2008
To má být omáčka? Spíš jakási ochucená cuketa... Jak a k čemu ji podávat? Z.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist