Dortový korpus velký

Suroviny

10 bílků
150 g krystalového cukru
2 vanilkové cukry
10 žloutků
250 g moučkového cukru
1 prášek do pečiva
10 lžic horké vody
500 g hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Bílky s krystalovým cukrem a vanilkovými cukry vyšleháme do tuhého sněhu. Žloutky s moučkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vodu a za stálého míchání polovinu mouky smíchané s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme střídavě a zlehka vařečkou promícháme zbytek mouky a sníh. Pečeme v předehřáté troubě při 180-200° C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 488x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dortový korpus velký


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist