Hovězí na žampiónech a víně

Suroviny

500 g zadního hovězího
150 g žampiónů
1 červená paprika
1 cibule
500 ml zeleninového vývaru
150 ml červeného vína
hrnek smetany
tmavá jíška
sůl
sladká paprika
kayenský pepř

recept nemá fotografii

Postup

Na oleji osmahneme kostičky masa, přidáme pokrájenou cibuli a paprikový lusk nakrájený nadrobno. Osolíme, ochutíme sladkou paprikou a špetkou kayenského pepře. Zalijeme červeným vínem a zeleninovým vývarem. Asi hodinu vaříme, až je maso měkké a kousky papriky se téměř rozvaří. Poté přidáme žampióny nakrájené na plátky. Opět povaříme asi 20 minut. Nakonec zalijeme smetanou a zahustíme hotovou jíškou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 800x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí na žampiónech a víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist