Kotlety z divočáka

Suroviny

4 kotlety z divočáka
sůl
olej
MARINÁDA:
4 lžíce oleje
4 lžíce vinného octa
2 lžíce drcených jalovcových bobulek

recept nemá fotografii

Postup

Kotlety mírně naklepeme, osušíme a dáme do nálevu, který jsme připravili smícháním výše uvedených surovin a necháme pár hodin uležet, během této doby jednotlivé kotlety otáčíme. Před grilováním kotlety osušíme a maso poté potřeme olejem.

Grilujeme na hodně rozpáleném naolejovaném grilu z kažé strany asi 6 - 8 minut, dle stáří divočáka. Jako zkoušku propečenosti odhrneme vrchní stranu masa nožem od kosti. Osolíme až těstě před podáváním.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 912x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kotlety z divočáka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist