Pivovarská bašta

Suroviny

800 g vepřové kýty
2-3 lžíce oleje
100 g kečupu
2 stroužky česneku
10 ml 12stupňového piva
1 velká cibule
1 celý pórek
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Kýtu nakrájíme na nudličky a zprudka je opečeme na oleji. Zakapeme kečupem, osolíme, opepříme a přidáme oloupaný prolisovaný česnek. Necháme asi 10 minut na mírném ohni dusit. Pak přimícháme cibuli a pórek, obojí oloupané a nakrájené na tenčí kolečka a zajileme pivem. Podle potřeby dosolíme a podusíme.
Vhodné přílohy: brambory, hranolky, rýže nebo chléb.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 701x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 7) 9,00 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pivovarská bašta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist