Rychlé řezy z podmáslí pro diabetiky

Suroviny

200 ml podmáslí
1 vejce
sladidlo místo 100 g cukru (Sucrazit, Diner, Diafan, Kandisin, Sular)
4 lžíce oleje
180 g polohrubé mouky
½ balíčku prášku do pečiva
papír na pečení
150 g dia džemu

na polevu:
100g dia hořké čokolády
50 g ztuženého pokrmového tuku

recept nemá fotografii

Postup

Podmáslí rozšleháme v míse s vejcem, sladidlem a olejem, přidáme mouku s práškem do pečiva a vše lehce promícháme. Těsto nalijeme do menšího pekáče vyloženého pečícím papírem, urovnáme a pečeme v předehřáté troubě při 200.C. Po vychladnutí potřeme džemem rozvařeným se lžící vody.
Čokoládu rozlámeme na menší kousky a s nadrobno nakrájeným tukem vložíme do kastrůlku postaveného do většího kastrolu s horkou vodou. Za stálého míchání zahříváme, dokud nevznikne hladká poleva. Tou polijeme nakonec koláč.
Po ztuhnutí polevy ho rozdělíme na 22 dílů.

1 díl: sacharidy 10 g, tuk 6 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9 525x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,30 (počet: 10) 9,30 10 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rychlé řezy z podmáslí pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist