Pekingské zelí s jogurtem a hořčicí

Suroviny

l menší pekingské (čínské zelí)
sůl
cukr
1 větší cibule
1 červená paprika
1 lžička ostré hořčice
2 lžíce sekaných arašídů
1 lžička kari
1 malý bílý jogurt
1 lžíce citronové šťávy
1 stroužek česneku
špetka mletého hřebíčku

recept nemá fotografii

Postup

Zelí si nakrájíme na tenké proužky, osolíme, osladíme a smícháme s cibulí nakrájenou na kolečka a s paprikou nakrájenou na proužky. Na lžíci oleje opražíme arašídy a kari. Jogurt osolíme, smícháme s citronovou šťávou, rozetřeným česnekem, hořčicí a roztlučeným (či rozemletým) hřebíčkem. Jogurtovou zálivku promícháme se zelím a přelijeme olejem s opraženými arašídy a kari.
Obměny: kromě pekingského nebo čínského zelí lze použít i tzv. ledový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 735x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pekingské zelí s jogurtem a hořčicí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist