Koroptve smažené

Suroviny

2 maldé masité koroptve
80 g hladké mouky
2 vejce
1/16 l bílého vína
150 g strouhanky
200 g oleje na smažení
40 g másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Koroptve řádně očistíme, rozpůlíme, osolíme a obalíme v mouce. Vejce rozšleháme s vínem a půlky koroptví v nich namáčíme. Nakonec je obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Skládáme do ohnivzdorné misky a každou potíráme rozpuštěným máslem. Na míse je zdobíme petrželkou a podáváme je s opečenými bramborami a se salátem Waldorf (viz saláty), případně s dušeným hráškem nebo růžičkovou kapustou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 725x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,33 (počet: 3) 5,33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Koroptve smažené

anonym: neděle 12. srpna 2012
mas to dobrzÿ

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist