Portorikánský kotlík

Suroviny

1 velké kuře
sůl
4 stroužky česneku
1 lžíce oregana
mletý pepř
olej
1 velká cibule
150 g uzené krkovičky
2 zelené papriky
500 g rajčat
1 l vývaru
300 g sterilovaného hrášku
12 oliv
1 1/2 hrnku vařené rýže
300 g strouhaného sýra

recept nemá fotografii

Postup

Kuře rozdělíme na porce a potřeme pastou ze soli, česneku, dobromysli a pepře a necháme hodinu odležet. Na oleji opečeme nadrobno nakrájené kuřecí sádlo, na něm postupně upečeme kuřecí porce, které vzápětí vyjmeme. Pak na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme na kostky nakrájené uzené maso, papriku, rajčata, přidáme opečené kuřecí maso, přilijeme vývar (stačí z bujonové kostky) a podusíme. Když je maso měkké, přidáme hrášek, olivy a rýži a podáváme posypané sýrem.
Poznámka: Čerstvé papriky a rajčata lze v zimě nahradit zmrazenými (v mrazícím boxu najdete třeba pod názvem Zelenina na lečo).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 215x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Portorikánský kotlík


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist