Těstoviny po provensálsku

Suroviny

500 g těstovin
100 g ementálu
50 g Nivy
4 stroužky česneku
2 lžíce posekaných lístků bazalky nebo
2 lžičky sušené bazalky
2 lžíce másla
4 lžíce oleje
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Těstoviny (špagety, ale i jiné těstoviny) uvaříme ve slané vodě dle návodu. Mezitím utřeme z bazalky, oleje, česneku a Nivy pastu, ke které přidáme strouhaný ementál. Podle chuti osolíme. Uvařené těstoviny necháme okapat, dáme do misky a smícháme s čerstvým máslem a bazalkovou pastou. Jíme horké.
Upozornění: nekazte to žádnou uzeninou, vylepšete to sklenkou vína!

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 497x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Těstoviny po provensálsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist