Špekáčky v alobalu

Suroviny

8 špekáčků
1 větší cibule
sladká a případně i pálivá paprika
hořčice
olej nebo sádlo
alobal

recept nemá fotografii

Postup

Špekáčky oloupeme a podélně nařízneme a si do poloviny výšky. Cibuli si oloupeme, nakrájíme ji na silnější kolečka, ta obalíme v mleté paprice a vkládáme je do zářezů buřtíků. Připravíme si větší plát alobalu a klademe na něj těsně vedle sebe naplněné špekáčky, které ještě po povrchu potřeme pikantní hořčicí. Přidáme lžíci tuku a alobal pevně uzavřeme. Balíček dáme do pekáčku a ve vyhřáté troubě nejprve pečeme 5-7 minut naplno, potom ztlumíme na poloviční výkon a necháme ještě 15 minut dopéct. Podáváme s bramborovou kaší, kterou polijeme vypečenou šťávou a s hlávkovým (nebo jiným) salátem.
Poznámka: Nezapomeneme ani na něco na zapití, je toho obvykle zapotřebí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 497x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špekáčky v alobalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist