Krůtí maso na víně

Suroviny

800 g krůtího masa
100 g cibule
3 lžíce oleje
4 stroužky česneku
1 lžička kari koření
2 lžičky sladké červené papriky
tabasco
4 lžíce kečupu
400 ml bílého vína
1 lžíce maizeny
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Krůtí maso (můžeme použít krůtí prsa, ale klidně i krůtí rolku) nakrájíme na nudličky. Oloupeme si cibuli, nakrájíme ji a zpěníme na oleji. Do kastrolu vložíme maso a opečeme jej. Přidáme koření, kečup a víno, promícháme a pod pokličkou dusíme do měkka. Ke konci přidáme maizenu rozmíchanou s jednou lžící vody a vzniklou šťávu tak zahustíme. Krátce ještě podusíme a případně dochutíme. Podáváme s rýží, bramborem, případně i s chlebem.
Poznámka: Jde o nízkokalorické jídlo s nízkým obsahem cholesterolu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 828x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí maso na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist