Brambory s fazolovými lusky

Suroviny

800 g brambor
250 g mražených fazolových lusků
sůl
1 červená paprika
8 lžic oleje
2 lžičky naloženého zeleného pepře

recept nemá fotografii

Postup

Balíček s mraženými fazolovými lusky necháme roztát. Nahrubo je pokrájíme, povaříme v osolené vodě, scedíme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Papriku omyjeme, vyjmeme semeník a nakrájíme ji na tenké nudličky. Pažitku omyjeme a až na několik stébel ji pokrájíme. Brambory omyjeme, oloupeme, nahrubo nastrouháme a po částech je opékáme na rozpáleném oleji dozlatova. Nakonec dáme všechny osmažené brambory na velkou pánev, přidáme fazolové lusky, nakrájenou papriku a společně opékáme ještě asi 3 minuty. Přidáme nahrubo posekaný zelený pepř a ozdobíme pažitkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 887x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 1) 6,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brambory s fazolovými lusky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist