Králík v marinádě

Suroviny

1 králík
4 cibule
kmín
sůl

Na marinádu:
300 ml oleje
200 ml vody
2-3 lžičky hořčice
1/4 lžičky pálivé papriky
1/4 lžičky sladké papriky
8 stroužků česneku

recept nemá fotografii

Postup

Marinádu umícháme z výše uvedených surovin (česnek do ní prolisujeme). Králíka dobře opláchneme a osušíme. Rozporcujeme ho, posolíme, posypeme kmínem, proložíme cibulí nakrájenou na plátky a zalijeme marinádou. Necháme ho marinovat 24 hodin. Potom jej dáme péci, nic nepřidáváme, jen podléváme marinádou, ve které byl králík naložen. Pečeme doměkka. Podáváme s knedlíkem houskovým či bramborovým, ale i s bramborem nebo s rýží.
Poznámka:Na obrázku je jako příloha dušená "baby karotka". Lze ji koupit zmraženou. Nerozmrazujeme, ale v kastrolku podlijeme 2-3 lžícemi vody, osolíme, přidáme kousek másla a dusíme asi 5 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 852x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Králík v marinádě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist